33 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Mladi Crvenog križa Vinkovci: Promocija ženskog nogometa

Više od autora

- vl promo-

Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Mladi Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci aktivno su uključeni u Nacionalni program „Živjeti zdravo“. Danas su u okviru programske aktivnosti „Volonteri u parku“ na malonogometnom igralištu u parku Lenije proveli aktivnost „Promocija ženskog nogometa“.

Djevojke su, ističu, pokazale zavidno umijeće vladanja tradicionalnom muškom vještinom, pa su i dečki imali što naučiti, a brojna publika je pljeskom nagrađivala atraktivne poteze s obje strane.

Mladi humanitarci su na ovaj način željeli pokazati vrijednost izreke „U zdravom tijelu zdrav duh“ i ukazati na prednosti boravka na svježem zraku i bavljenja športskim aktivnostima na športskim terenima u parku Lenije, plućima grada.

“U parku Lenije nalaze se osim stadiona HNK „Cibalia“ i HNK „Vinkovci“, Dvoranskog plivališta „Lenije“, košarkaške dvorane i Teniskog centra „Vinkovci“ i brojna igrališta i vježbališta za rekreativce: malonogometno i rukometno igralište, vanjski košarkaški tereni, atletska staza, skate-park, dječje igralište, šetnica uz Bosut, trim-vježbalište, kakvima se malo koji grad može podičiti. Samo je potrebno odvojiti malo vremena i posvetiti se vježbanju”, poručuju Mladi GDCK Vinkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno