11 C
Vinkovci
Srijeda, 28. veljače 2024.

Mladi kantautor Matt Shaft objavio je novi singl i videospot za pjesmu Say

Više od autora

- vl promo-

Matt Shaft (Say, singl, spot [St]

Matt Shaft (Matej Magdić), 21-godišnji student Muzičke akademije u Zagrebu, čiju glazbu često možemo čuti na zagrebačkim ulicama objavio je četvrti singl ‘Say’ i za njega pripadajući videospot.

Na pjesmi su sudjelovali: Petar Ivkić (gitara, bek vokal), Antonino Šimić (bass gitara), Mario Klarić (bubanj) te Tonko Marković (violončelo). Pjesma i videospot su snimljeni u zagrebačkom Greenwood Studiju pod producentskom palicom Antonina Šimića.

Novim singlom se vraća moderenom akustičnom popu koju obogaćuje sa smirujućim zvukovima violine.
Sam Shaft kaže da novi singl predstavlja veliki pomak u njegovoj karijeri.

‘Prezadovoljan sam kako je sve na kraju ispalo. Na snimanju je bila opuštena ali radna atmosfera. Pero i Antonino su se potrudili i složili vrhunski aranžman, točno onako kako sam zamislio. Zahvalio bih se i Mariju Klariću koji je na skoro gotovu snimku odsvirao točno ono sto smo zamislili kao i Tonku Markoviću koji je odsvirao violončelo. Drago mi je da napokon surađujem sa ljudima koji razumiju moju glazbu i pomažu mi u tome. Maksimalno smo se potrudili i svi zajedno prenijeli svoje emocije kroz pjesmu za koje se nadam da će osjetiti i sami slušatelji.’Za snimanje i montažu spota zaslužan je Doringo.

Ne slutimo da se iza cijelog projekta radi o jednoj vrlo kvalitetnoj i kreativnoj ekipi koja će nas nadamo se i ubuduće ugodno iznenađivati svojim radom.

Debitantski album Matt Shafta najavljen je za jesen ove godine.

MATT SHAFT: SAY [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno