13 C
Vinkovci
Petak, 7. listopada 2022.

Mladi rukometaši zaigrali na „Aurelia Cibalae“ turniru

Više od autora

- vl promo-Na terenu u Lenijama danas je održano novo izdanje rukometnog turnira „Aurelia Cibalae“. Glavni organizator samog turnira je RK Spačva Vinkovci, a u ovogodišnjem programu sudjelovalo je tri kluba. Tako su na terenu danas nastupili mladi rukometaši RK Spačva Vinkovci, RK Ivan Mikanovci te RK Vinkovci. Ovaj turnir premijerno izdanje imao je 2018. godine, a samo se nije održao 2020. godine zbog izvanredne situacije uzrokovane koronom.

Na današnjem natjecanju snage su odmjerile kategorije do 13 i 15 godina. Organizatori ističu kako je rezultat bio u drugom planu, a utakmice su bile prijateljskog karaktera i u vrlo izjednačenom tonu. Sva djeca dobila su priliku za igru te im je ovaj turnir poslužio kao dobra priprema za početak sezone i natjecanja.

„Nadamo se kako ćemo u narednom razdoblju moći održati još koji turnir u ovakvom obliku, odnosno u sklopu Colonia Aurelia Cibalae turnira. Nadajmo se kako će u budućnosti biti puno više ekipa, a ovom se prilikom želim zahvaliti svim našim gostima koji su pristali biti ovdje te koji su se uključili u ovakvu verziju mini turnira“, rekao je Hrvoje Ivanković, koordinator u Rukometnom klubu Spačva Vinkovci.

Tako su djeca mogla uživati u današnjim nastupima, a svakako će im ovo puno pomoći u pripremi za novu natjecateljsku sezonu, a svim klubovima želimo sreću i dobre rezultate.

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno