Nakon pobjede u “prvom poluvremenu” na svome terenu u Ceriću Mladost je i u uzvratu pokazala više, došla do pobjede i do konačnog cilja i plasmana u Prvu ŽNL vukovarsko – srijemsku.

Nakon (ne)prospavane noći i velikog slavlja igrači, uprava i simpatizeri Mladosti će danas uživati u slaganju dojmova. Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri te pravom sportskom nadmetanju kojega je pratilo preko 400 gledatelja.

Utakmica je počela čvrsto s nekoliko izglednih prilika koje nisu bile realizirane, ali ubrzo nakon toga Križan visoko skače te na odličan ubačaj  postiže gol glavom za slavlje gostiju. Potom Plum u svom stilu zabija prekrasan zgoditak za učvršćenje rezultata.

U prvom poluvremenu gosti zarađuju crveni karton, nakon čega domaćin brzo postiže zgoditak i odvodi utakmicu u neizvjesnost. No ipak su se gosti brzo sabrali i ubacili u brzinu više te u drugom poluvremenu nastavili prijetiti domaćinu iako su i oni imali nekoliko šansi utakmicu dobrano zakomplicirati.

Do kraja smo vidjeli i kazneni udarac za goste iz kojeg Dominik Marinčić stavlja točku na i ovog kvalifikacijskog dvoboja te potvrdu plasmana Mladosti u elitni rang županijskog nogometa. Definitivno jedna od većih utakmica i pobjeda kluba iz Cerića.