MNK Vinkovci trebao je biti slobodan ovaj vikend (jer je u ligi neparan broj momčadi pa je svaki tjedan jedna momčad slobodna), ali su ipak odigrali odgođeni susret 17. kola protiv Male Mljekare iz Valpova i pobijedili 12:3.

Valpovčani su poslali upit MNK-u Vinkovci za odgodu utakmice zbog problema s igračkim kadrom, Vinkovčani su im izašli u susret, ali igrači Male Mljekare nisu se uspjeli ekipirati jer su na jučerašnju utakmicu stigli „s jednim autom”. Svega pet igrača valpovačkog kluba bilo je u zapisniku i Vinkovčani su to iskoristili te visokom pobjedom skočili na peto mjesto prvenstvene ljestvice. Na odmoru se otišlo s prednošću Vinkovčana od 5:0, a u nastavku domaćini su zabili još sedam puta, a gosti su uspjeli doći do tri pogotka. Domagoj Ćuk bio je najefikasniji u domaćim redovima, potpisao je četiri svoja gola, a dva puta su protivničku mrežu tresli Ležaić, Udicki, Špionjak, dok su jedan gol zabili Jurić i J. Jelinić.

MNK Vinkovci u sljedećem kolu očekuje puno teži posao u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi, a utakmica MNK-a Autodijelovi Tokić i MNK-a Vinkovci na rasporedu je u subotu 27. veljače u 20 sati.