16 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Mnogi kažu da ljubav pokreće svijet. Što o tome imaju za reći Banana zvuk?

Više od autora

- vl promo-m_banana-zvuk_samo-ljubav_single_coverLjubav prema obitelji i prijateljima. Ljubav prema nekoj osobi. Ljubav prema glazbi. Ljubav prema kućnim ljubimcima. Ljubav prema prirodi. Ljubav prema materijalnim dobrima i novcu. Ljubav prema poslu koji radimo ili statusu u društvu koji uživamo. Ljubav prema sportskom klubu, nekoj ideji, ideologiji. Ljubav prema snovima koje želimo ostvariti. Ljubav prema sebi.

Neke ljubavi nas uzdignu. Neke nas sruše. Mnoge su istinite. Mnoge čak i lažne. Neke ljubavi nam pruže utjehu, a neke nam očitaju lekciju. Neke ljubavi nas zapale, a neke zamrznu. Neke nas vječno prate, a neke ostave same na cesti. Neke nas nadograde, a neke sažvaču i ispljunu ispijene i potrošene.

Neke nahrle brzinom tajfuna s kišom i munjama ostavljajući iza sebe neopisiv kaos. Neke nas samo lagodno dotaknu u prolazu i ostave neizbrisiv trag. Neke su naizgled glatke i lake, a ostave gorak okus.

Neke su na prvu teške, ljute ili kisele pa s vremenom sazriju. Mnoge dođu. Mnoge prođu. Samo neke rijetke se šuljaju uokolo polako kao ugodan ‘san i lagan vitar na sunčan dan’ uz mirise eteričnog bilja i let pčela i leptira. I tako opstaju, mistično u zraku, bezobrazno, bez pitanja i dozvole…

Kažu da Ljubav, da bi je mogli primiti, moramo znati pružiti. Pružanjem Ljubavi i pozitivnih misli svim negativnostima koje nas napadaju sa svih strana i iznutra pomažemo sami sebi i ostatku svijeta o(p)stanak u Ljubavi. I kada je naizgled nema nigdje uvijek je možemo potražiti i instant dobiti od muzike. Tako kažu. Na nama je samo da vjerujemo ili ne.

Vjeruj u ljubav. Samo ljubav. I, naravno, slušaj…, slušaj Banana zvuk!

Banana zvuk je splitski DJ dvojac koji od 2006. godine širi ljubav prema svim oblicima roots glazbe. Izvođački i stvaralački dio čine producent i DJ Luka (TBF) i MC i selektor Yuri (St!llness / Golem / Sinestet).
Novi singl ‘Samo ljubav’ Banana zvuka snimljen je u studiju Bozon u Splitu u produkciji Luke Barbića. Za mastering je bio zadužen Tomaž Maras-Mot.

Singl možete poslušati u ponedjeljak 28. studenog u eteru Radio Vinkovaca (90.2 MHz) u sklopu emisije Dva sata paklenog šunda u večernjem terminu od 17 do 19 sati.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno