-2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.

MojaScena online – dramske, literarne i likovne radionice

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Projekt MojaScena online u organizaciji Međunarodnog centra za umjetnost nudi besplatne, online radionice iz likovne, dramske i literarne umjetnosti namijenjene mlađima od 25 godina te starijima od 54 godine. Za voditelje radionica izabrani su istaknuti hrvatski akademski umjetnici i edukatori.

Polaznici osim kreativnih znanja i vještina iz likovne, dramske i literarne umjetnosti mogu očekivati puno zabave, smijeha i dobre atmosfere.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na novi, ljetni ciklus radionica ispunjavanjem prijavnice koja je dostupna na internet stranici projekta – mcu.hr. U ljetnim mjesecima će se održati intenzivne radionice tijekom sredine srpnja i početka kolovoza. Program i raspored svih radionica te više informacija o cijelom projektu također su dostupni na internet stranici mcu.hr a ukoliko imate pitanja možete ih poslati na email adresu: voditeljprojekta@mcu.hrProjekt MojaScena online sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Međunarodnog centra za umjetnost.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno