13 C
Vinkovci
Petak, 20. svibnja 2022.

Mokosh predstavlja spot za singl “Sedi”!

Više od autora

- vl promo-
foto: Boris Harfman privatna arhiva

Nakon singla “None”, Mokosh (samostalni projekt Borisa Harfmana), nam je nedavno predstavio još jedan singl pod nazivom “Sedi”. Pjesma je sada dobila i popratni video broj za čiju je režiju i montažu zaslužan Boris Harfman. Iza kamere stoji Hrvoje Crnić, dok se za animaciju pobrinuo Roko Crnić. U spotu sudjeluju Nataša Gluić, Vedran Mlikota i Boris Harfman.

Mokosh je samostalan projekt Borisa Harfmana (koautor i producent  u projektu Lado Electro) u kojem istražuje i prezentira nove načine spajanja hrvatskih tradicijskih napjeva kroz različite stilove elektronske glazbe. U tome je kao remiksere okupio neke od svjetskih vrhunskih skladatelja i producenata različitih pravaca elektronske glazbe od kojih se najveći dio njih prvi puta susreo sa hrvatskim narodnim pjesmama te se s oduševljenjem prihvatio remiksiranja.

“Pjesma “Sedi” govori o prolaznosti života, o proživljenim trenucima koji se možda nikada više neće ponoviti te je ujedno poziv na to da se iskoristi svaka sekunda koja može donijeti radost i lijepe momente. Radi se o jednoj sjetnoj, pomalo tužnoj međumurskoj pjesmi u emotivnoj interpretaciji Nataše Gluić.”- rekao je Boris Harfman.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno