Članovi ŠRD “Jezera Banja” iz Vinkovaca i prijatelji društva su 30. svibnja kod murala ispod podvožnjaka u Vinkovcima zapalili svijeće i pomolili se za dvanaest hrvatskih redarstvenika mučki ubijenih 2. svibnja 1991. godine u Borovu Selu. Pomolili smo se i za sve poginule nestale i umrle hrvatske branitelje iz Domovinskog rata.

Zbog pandemije koronavirusa i propisanih zaštitnih mjera ŠRD “Jezera Banja” nije bilo u mogućnosti organizirati 10. memorijalno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak “Dvanaest redarstvenika” te su na ovaj način odali priznanje našim ubijenim prijateljima.

“Pozdravljamo natjecatelje sportskih društava koji su sve ove godine sudjelovali na memorijalnom natjecanju: ŠRU „Vuka„ iz Nuštra, ŠRD „Ribar“ iz Nijemaca, ŠRD „Crvenperka“ iz Jarmine, ekipu Policijske uprave vukovarsko- srijemske, ŠRU „Starovirac“ iz Otoka, ŠRU „Klenić“ iz Ivankova, ŠRD „Sava“ iz Županje, ŠRU „Borovo Naselje ’91“ iz Vukovara, te ŠRD “Priroda“, ŠRD „Lavanda“, ŠRD „Željezničar“ i ŠRD „Jezera Banja“ iz Vinkovaca s porukom – Vidimo na natjecanju slijedeće godine!”., poručili su iz ŠRD “Jezera Banja”.