10 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Momačka zabava (Bachelor Party, 1984.)

Više od autora

- vl promo-fcf_momacka-zabava_bachelor-party_1984_ST

‘Momačka zabava’ redatelja Neala Israela je film uz koji ćete provesti iznimno zabavnih 105 minuta. Upravo kada pomislite kako je dosegnut plafon komičarskog urnebesa, ‘Momačka zabava’ se diže stepenicu više pa je smijeh na rubu suza gotovo zajamčen.

fcf_momacka-zabava_bachelor-party_1984_posterGlavnu ulogu tumači mladi Tom Hanks, tada još uvijek tisućama milja daleko od oskarovskih govora zahvale i statusa jednog od najmoćnijih ljudi Hollywooda. Ali svakako sposoban nasmijati kao malo koji suvremenik.

On je luckast, sladak i siromašan. Ona je inteligentna, prekrasna i bogata. Nitko ih ne bi pomislio spojiti u par, pogotovo ne njezini bijesni roditelji!

Rick Gassko (Tom Hanks) sprema se oženiti prekrasnu Debbie Thompson (Tawny Kitaen) i na putu im ne stoje nikakve prepreke. Osim njegovih prijatelja koji Debbie baš i ne vole te njezinih bogatih roditelja koji nipošto ne odobravaju Debbienu vezu sa siromašnim Rickom. Kada mu Rickovi prijatelji odluče prirediti nezaboravnu momačku večer, Debbieni roditelji dogovore se s njezinim bivšim dečkom da upadne na zabavu i pokvari im planove. Kaos nastupa prije nego zabava uopće počne …

TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno