21 C
Vinkovci
Utorak, 30. svibnja 2023.

Monster Truck predgrupa Deep Purple u Areni Zagreb!

Više od autora

- vl promo-


Deep Purple (predgrupa Monster Track) [poster]Rock spektakl legendarnog hard rock benda Deep Purple postaje još veći! Prije nego što podignu Arenu na noge svojim nezaboravnim hitovima, publiku će zagrijati sjajan kanadski bend Monster Truck!

Monster Truck rođen je 2009. godine iz pepela raznih kanadskih grunge, punk i rock bendova stvorivši sirovi rock zvuk mješavine hard rocka, bluesa i južnjačkog rocka za kojim je publika doslovno poludjela. Bend je ubrzo morao izabrati izdavačku kuću i ući u studio iz kojeg je izašlo nekoliko odličnih albuma i još boljih turneja gdje se pamte one sa Nickelback i Alice In Chains. Većina pjesama napisana je i izvedena u čvrstom ritmu tako da publiku odvedu na uistinu uzbudljivo rockersko putovanje. Tako će biti i sredinom svibnja u Zagrebu kada ćemo zajedno posvjedočiti da je rock’n’roll življi nego ikada.

Podsjećamo, Deep Purple kreću u svibnju na turneju povodom objave svog novog studijskog albuma inFinite u sklopu kojeg će posjetiti i Hrvatsku, točnije zagrebačku Arenu, 16.5. ove godine.
Iako ne dolaze po prvi puta, vrlo je vjerojatno da je posljednji, jer i naslov turneje Long Goodbye daje naslutiti da se upravo radi o oproštajnoj turneji. Kad pričamo o Deep Purple-u jedno je sigurno;
niti više od 40 godina na sceni, nije umanjilo fantastičnu energiju koja nastaje na njihovim koncertima, a garancija za to su njihove vječne pjesme Black Night, Child In Time, Smoke on the Water, Lazy, Hush, Strange Kind Of Woman…

Monster Track
Monster Truck

Nabavite svoju ulaznicu na vrijeme u sustavu Eventim po cijenama:  290kn / 299kn / 330kn / 399kn / 690kn

DEEP PURPLE: TIME FOR BEDLAM [2017]

MONSTER TRUCK: OLD TRAIN [2013]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno