7 C
Vinkovci
Četvrtak, 1. prosinca 2022.

Mor Roll ima novi singl i spot za pjesmu Gomile laži

Više od autora

- vl promo-Kantautor Mor Roll na sceni se pojavio 2008. godine kada se na Dori predstavio s pjesmom ‘Ne razumijemo se’. Iduće godine izdaje svoj prvi album ‘Gori svijet’, a 2014. objavljuje drugi album ‘Fenix’ pod svojim pravim imenom Vedran Šilipetar. S oba albuma skinuto je nekoliko zamijećenih singlova dobro zastupljenih u radijskom eter dok se pjesma ‘S tobom sve je savršeno’ (Songkillers ft. Vedran) plasirala i na nacionalnu radijsku top listu HRTop 40.

Mor Roll u ulozi kantautora dosada je surađivao s najboljim hrvatskim producentima kao što su Srđan Sekulović Skansi, Igor Ivanović, Livio Morosin ali s posebnim zadovoljstvom radio je glazbu za kazališnu predstavu ‘Mala sirena’.

Na pragu dosadašnjih glazbenih ostvarenja s ovim singlom naslovljenom ‘Gomile laži’ Mor Roll najavljuje novi zvuk. Pjesma ‘Gomile laži’ govori o hipokriziji suvremenog društva. Potaknut situacijom u zemlji i svijetu, glazbenik Mor Roll autobiografski opisuje svoju poziciju u društvu i na sceni. Pjesma govori o scenama iz njegovog života (odrastanje u malom mediteranskom gradu Puli) te o apsurdu, ali i neminovnosti idealističkog pogleda na život. Glazbu i tekst potpisuje sam Mor Roll, dok se za produkciju i aranžman ovoga puta pobrinuo Silvio Pasarić.

Prateći video spot snimljen je u atraktivnoj vili House Eufemija u Istri, a za režiju se pobrinula ekipa rovinjskog PG studija.

MOR ROLL: GOMILE LAŽI [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno