10 C
Vinkovci
Petak, 31. ožujka 2023.

ALBUM TJEDNA: Kojoti – Dragocjeno raskošno blistavo (2017.)

Više od autora

- vl promo-

Grupa Kojoti koja je početkom 2017. godine koncertom na festivalu Brijačnica prekinula svoje sedamnaestogodišnje diskografsko i koncertno mirovanje najprije je održala veliki niz ljetnih koncerata diljem Hrvatske i regije; potom su u razmaku od samo tjedan i pol dana izbacili čak dvije nove pjesme i dva nova video spota, Mi ne pripadamo tu i Nova riječ, da bi zatim sve to ovjenčala sjajnim samostalnim koncertom u punoj Tvornici kulture održanim 9. prosinca prošle godine. I, tim koncertom te dvjema novim pjesmama koje prate ritam aktualnog vremena, potvrdili da su Kojoti ponovno došli da bi još neko vrijeme ostali.

A, upravo na koncertu u Tvornici u prodaju je prvi put pušten box set Dragocjeno Raskošno Blistavo u kojem su upakirana sva tri remasterirana albuma Kojota – Kojoti, Halucinacija i Seks Disco Kung Fu – obje nove pjesme Mi ne pripadamo tu i Nova riječ, bonus pjesma s Goranom Baretom Ona je moja, demo materijale na engleskom s prvim pjevačem Robertom Bušićem Bušom, pregršt arhivskih fotografija te s tekstovima osnivača, gitarista i autora Kojota Davora Viduke te ostalih pripadnika glazbene scene i novinarstva koji su na ovaj ili onaj način sudjelovali u karijeri grupe.

Za vizualno oblikovanje box seta zadužen je Darko Kujundžić, isto kao i za must-have box setove grupe Majki i Darka Rundeka.


DEEZER

Izdavač: Dancing Bear, 2017.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno