12 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

My Buddy Moose – IV (2017.)

Više od autora

- vl promo-

U srpnju su objavili svoj četvrti studijski album – ‘IV’. Na CD-u i digitalno a petka 1. rujna u Dancing Bear shopove i šire stiže i vinilno izdanje.

Izlazak albuma popratili su novi singl ‘Letters From The Past’ te novi spot ‘Terrible Place’.

Jednostavno naslovljen “IV”, album donosi 10 pjesama snimljenih u studiju G.I.S. u Kastvu pod snimateljskom palicom Mateja Zeca. Za miks albuma zaslužan je američki glazbenik i producent Matthew Emerson Brown dok je mastering albuma radio Levi Seitz iz Black Belt Mastering studija u Seattleu.

Produkciju albuma potpisuje My Buddy Moose u suradnji sa Matejom Zecom i Matthewom Emersonom Brownom kao koproducentima.

– Kao i do sada većina materijala je snimljena uživo, kako su pjesme nastale u našoj garaži tako su i snimljene u studiju bez previše dosnimavanja. Album je s jedne strane logičan nastavak onoga što smo do sada radili, ali s druge strane donosi i neke iskorake kako u autorskom i sviračkom dijelu, tako i u produkcijskom smislu. Presretni smo kako je sve skupa na kraju ispalo i jedva čekamo reakcije publike – kaže o novom materijalu pjevač i gitarist Luka Benčić.

Poseban gost na albumu je Ivana Smolović, beogradska kantautorica koje će se neki sjetiti kao čestu gošću na albumima nažalost ugaslog Rebel Stara. Ivana je s My Buddy Mooseom snimila duet  “Waiting”.


Za jedinstveni vizualani identitet novog albuma zaslužni su Enver Krivac i Dobriša Radovanović.

Uporedo s izlaskom četvrtog albuma, My Buddy Moose su izbacili i videospot za singl ‘Terrible Place’, u režiji Nataše Antulov.

Izdavač: Dancing Bear, 2017.

Popis pjesama: 1. Wilderness Years / 2. Letters From The Past / 3. Terrible Place / 4. Death Row / 5. After the Feeling is Gone / 6. Differences / 7. Waiting / 8. My People / 9. Second Best / 10. Black Cloud

TERRIBLE PLACE [VIDEO]

MY PEOPLE [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno