- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

Policijski službenici i djelatnici carine na Međunarodnom graničnom prijelazu Bajakovo jučer su u osobnom automobilu srbijanskih registarskih oznaka pronašli oko 3,7 kilograma marihuane upakiranih u šest pvc paketa. Droga je pronađena na ulazu u Hrvatsku, u preinačenim dijelovima podvozja osobnog automobila „Citroen C5“, kojim je upravljao 39-godišnji državljanin Srbije. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ uhićen je 56-godišnji putnik u vozilu, također državljanin Srbije, i predan u pritvorsku jedinicu PU vukovarsko-srijemske.

Osoba koje je željela ostati anonimna jučer je dragovoljno je u prostorijama PU Vukovarsko-srijemske predala pištolj „Crvena zastava“ i dva pripadajuća spremnika. Policijski službenik za protuekspozijsku zaštitu preuzeo je oružje te ga pohranio u skladište.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta, a dogodile su se u Gabošu i Županji.