24 C
Vinkovci
Četvrtak, 28. rujna 2023.

“Na Crno d.o.o.” najbolja ekipa Ultras turnira

Više od autora

- vl promo-

Navijačka skupina Ultras Vinkovci organizirala je malonogometni turnir povodom 30. obljetnice od nastajanja konačnog imena svoje navijačke skupine. Taj će se dan službeno proslaviti 10. rujna domaćom utakmicom protiv Orijenta, no Ultrasi su odlučili obilježiti ovaj događaj turnirom na Dan domovinske zahvalnosti.

Cibalia, odnosno nekadašnji Dinamo, uvijek je iza sebe imala skupinu ljudi koja je pratila i podržavala klub, a prvi se puta to značajnije primjećuje čuvene 1982. godine, kada je vinkovački Dinamo izborio povijesni plasman u prvu ligu. Međutim, ovim turnirom je obilježena 30. godišnjica imena Ultras, odnosno naziva navijačke skupine koji je aktualan i danas.

Tako je po sunčanom i vrlo toplom danu ukupno prijavljena 21 ekipa, a kotizacija po ekipi iznosila je 100 kuna. Iako je glavni smisao događaja i turnira druženje i dobra zabava, potrebno je spomenuti kako je ekipa Na crno d.o.o. bila u finalnom dvoboju bolja od Blokana, a treću poziciju zauzela je ekipa Ultras Pijaca koja je pobijedila Slaviju.

Dobar malonogometni turnir, kao i druženje te uživanje u hrani i piću, poslužit će kao odlična uvertira u ono što nas očekuje 13. kolovoza, a radi se o početku nove natjecateljske sezone koju će Cibalia otvoriti domaćom utakmicom protiv zagrebačke Kustošije. Ultrasi pozivaju navijače Cibalije da na utakmicu dođu u što većem broju te da i ove sezone navijači budu 12. igrač Nebeskoplavih.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno