Počeli su radovi na vinkovačkoj tržnici. Jedan njezin dio dobit će nove štandove vrijedne oko 800 tisuća kuna, a već u srijedu naši će ju građani zateći u novom izdanju.

Suradnja Grada Vinkovaca i tvrtke GTG rezultirala je nabavkom 48 novih štandova koji će krasiti vinkovačku tržnicu. Njihova instalacija počela je danas, a pola od njih će za uporabu biti spremno za uporabu već od sutra. Preostala 24 štanda na vinkovačkoj tržnici čekaju nas od srijede.

“Gotovo pola tržnice dobit će nove štandove i nadam se da će naši sugrađani i prodavači biti zadovoljni s novim izgledom tržnice. Uz nove štandove, uredit ćemo i parking prostor jer broj parkirnih mjesta oko tržnice manjka, pa ćemo u skladu s time početi uređivati tržnicu i u ovom dijelu”, rekao je danas Dalibor Šandrk, pročelnik upravnog odjela komunalnog gospodarstva i uređenja grada, i dodao kako se nada da će 48 novih natkrivenih štandova zadovoljiti potrebe dijela prodavača.

Ukupna vrijednost novih natkrivenih štandova je oko 800 tisuća kuna i bit će uređeno 2,500 kvadrata, a kako smo mogli danas čuti, ovo je tek početak radova za bolju i ljepšu vinkovačku tržnicu.