23 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 15. srpnja 2024.

Na Masters prvenstvu u Beogradu Robertu Štrku peto i deveto mjesto

Više od autora

- vl promo-

European Aquatics, krovna kuća europskih vodenih sportova, u suradnji sa Plivačkim savezom Srbije, organizirao je Europsko Masters prvenstvu u plivanju u Beogradu.

Među mnogobrojnim natjecateljima i kategorijama, koje su sezale do 90-94. godine starosti, boje Hrvatske branili su i članovi Vinkovačkog plivačkog kluba Josipa Gugić, Ivan Kalinić, Josip Gajčević i Robert Štrk koji su isplivali potrebne kvalifikacijske norme za nastup, uz podršku trenera Saše Kaste.

Najuspješniji je bio Robert Štrk na disciplini 100 m leptir postigavši visoko 5. mjesto te 9. mjesto na 50 slobodno. Josipa Gugić, našla se među prvih 10 mjesta plasirajući se na 9. mjesto u disciplini 100 m leđnom tehnikom. Ivan Kalinić plasirao se na 17. mjesto u disciplini 50 m slobodno, a Josip Gajčević na 24. mjesto u istoj disciplini.

„Podršku Vinkovčanima pružio je Hrvatski plivači savez, predstavnicima Vinkovaca čestitaju na promociji najzdravijeg sporta i želimo puno uspjeha u daljnjem trudu i radu u razvoju plivanja našeg grada”, poručuju iz kluba.

FOTO: VPK

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno