10 C
Vinkovci
Utorak, 5. ožujka 2024.

Na najvećem obrtničkom sajmu na svijetu i 48 vinkovačkih obrtnika

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Vinkovački obrtnici jučer su otputovali u njemački München gdje sudjeluju na Međunarodnom obrtničkom sajmu otvorenom u srijedu, 8. ožujka. Svoje proizvode i usluge predstavljaju još danas i sutra.

Inače, Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu najveći je obrtnički sajam u svijetu s oko 1.000 izlagača iz preko 60 država svijeta. Mjesto je to prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije, novih trendova u obrtništvu, malom i srednjem poduzetništvu, koji prosječno posjeti preko 110.000 posjetitelja, a na kojemu su hrvatski obrtnici tradicionalno prisutni više od 25 godina.

Ove je godine okupio tisuću izlagača iz 40 zemalja svijeta, među kojima se našlo i 48 vinkovačkih obrtnika, članova Udruženja obrtnika Vinkovci.


Osim što će neki od njih predstaviti svoje radinosti, obrtnici će ponovno svojim kućama moći ponijeti neprocjenjivo iskustvo, ali i naučiti i pokoju tajnu zanata koju možda dosad nisu znali. Prilika je to da na jednom mjestu usvoje nove trendovei primjere dobre prakse koji im mogu poslužiti za unaprjeđenje poslovanja.

Dojmove skupljamo od ponedjeljka!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno