22 C
Vinkovci
Četvrtak, 23. svibnja 2024.

Na pomolu novi hororac iz serijala o Fireflay obitelji

Više od autora

- vl promo-

Horor The Devil’s Rejects (2005), vjerojatno najbolji film Roba Zombija, završio je poznatom scenom u kojoj se kapetan Spaulding (Sid Haig), Otis (Bill Mosley) i Baby (Sheri Moon Zombie) voze automobilom prema kordonu policije i ginu. Ali Zombie ih izgleda ima namjeru oživjeti jer se internetom odnedavno proširila vijest da ovaj glazbenik, redatelj i scenarist sprema novo ostvarenje o zloglasnoj Firefly porodici.

‘The Devil’s Rejects’ je bio nastavak filma ‘House Of 1.000 Corpses’ iz 2003. Za sada nema detalja novog filma, pa fanovi njegovog rada mogu samo nagađati da li će se raditi o ‘The Devil’s Rejects nastavku ili možda o prequel ostvarenju koje će zanemariti radnju iz oba filma i donijeti nam neku potpuno novu krvavu priču. Nije poznat ni datum početka snimanja.


‘The Devil’s Rejects’ je sa budžetom od sedam miliona dolara ostvario zaradu od 17 milijuna 2005. godine, dok je ‘House Of 1.000 Corpses’ dvije godine prije utržio 12 milijuna dolara. Posljednji film koji je Zombie režirao je horor/triler ’31’. [Filmofil]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno