16 C
Vinkovci
Petak, 9. lipnja 2023.

Na redu je četvrto izdanje Zagorje blues etno festivala

Više od autora

- vl promo-


Četvrto izdanje Zagorje Blues Etno Festivala održat će se kroz 6 termina od 27.10. do 17.11.2017. diljem Krapinsko-zagorske županije.

petak 27.10. – Koncert, Muzej Žitnica SV. KRIŽ ZAČRETJE, 19h

ZBEF će biti otvoren 27.10. u Muzeju Žitnica, Sv. Križ Začretje. U sklopu koncerta nastupit će dvije glazbene formacije, gosti iz Slovačke Luboš Bena (gitara, bubanj) i Peter ‘Bonzo’ Radvanyi (vokal, gitara) te podravski blueser Miroslav Evačić Traveling Band.

subota 28.10. – Predstava, Muzej Radboa RADOBOJ, 18h

Sljedeći dan festival putuje u Radoboj u novootvoreni muzej Radboa gdje će svoju glazbenu predstavu ‘Kajbare – zaglazbancije i politikancije’ izvesti Mladen Medak – Gaga iz Bjelovara.

ponedjeljak 06.11. – Radionica, Zelena dvorana ZABOK, 11h

Radionica usne harmonike, iako otvorena za javnost, ove je godine namijenjena prvenstveno članovima Društva multiple skleroze KZŽ i njihovim obiteljima. Njemačka tvornica instrumenata Hohner osigurala je besplatne usne harmonike koje će biti podijeljene polaznicima radionice koja će se održati u zabočkoj Zelenoj dvorani. Voditelj: Tomislav Goluban.


srijeda 08.11. – Radionica, Kulturni centar KLANJEC, 19h

Bubnjar sastava Zabranjeno pušenje Boris Trajkov, svoje će dugogodišnje glazbeno iskustvo s edukativnom notom prezentirati u Kulturnom centru Klanjec. Druženje s ovim glazbenikom i vrhunskim pedagogog namijenjeno je svim uzrastima, a obuhvatit će prezentaciju raznih vrsta udaraljki te zanimljive priče o mističnim iskustvima bubnjanja i plesanja sjevernoameričkih Indijanaca.

četvrtak 16.11. – Koncert, City Caffe ZABOK, 20h

Koncertna aktivnost domaćih blues sastava uz gostovanje najboljeg gitariste među skijašima održat će se u zabočkom City Caffeu. Zagrebački Be Ha Ve predstavit će svoj aktualni album ‘One Of These Days’, a Ivica Kostelić svirat će i pjevati uz pratnju benda Tomislava Golubana.

petak 17.11. – Koncert, Punkt Beer House MOKRICE, 21h

Punkt Beer House u Mokricama bit će domaćin posljednjeg dana 4. ZBEF-a. Za veselu atmosferu pobrinut će se vrhunski riječki glazbenici koji djeluju u sastavu Jed Becker’s Group.

BE HA VE: MEAN WOMAN [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno