Završio je i trodnevni “Selektivno razvojni kamp” HNK “Cibalia” Vinkovci, a koji je održan na stadionu NK “Frankopan” Rokovci-Andrijaševci.

U kampu je sudjelovalo oko četrdesetak dječaka iz Rokovaca i Andrijaševaca, Vinkovaca, Cerne, Ivankova te dva dječaka iz susjedne Bosne i Hercegovine.

Organizator kampa i voditelj cijelog programa HNK “Cibalia” Vinkovci, a koji se održava u više mjesta Vukovarsko – srijemske županije Robert Jelinić – Jela izrazio je veliko zadovoljstvo viđenim i organiziranim te pritom zahvalio za sve organizirano u ime HNK “Cibalia” Vinkovci.

“Ono što je nama kao domaćinu bilo zadovoljstvo je naravno pohvala, ali i rezultat prvo nagrađenih igrača. Naime, tri od prva četiri nagrađena igrača su iz Rokovaca i Andrijaševaca. Jakov Aladić i Šimun Rakin aktivni su igrači našeg kluba, dok je prvoplasirani Karlo Hodak nedavno prešao u redove HNK Cibalia.”, rekao nam je tajnik kluba Josip Vincetić.

Nagrade najboljim igračima kampa podijelio je predsjednik NK “Frankopan” Tomislav Škegro, nakon čega je uslijedilo prigodno druženje.

Poredak najboljih igrača Kampa Rokovci-Andrijaševci:

  1. Karlo Hodak, HNK Cibalia,

  2. Šimun Rakin, NK Frankopan,

  3. Ivan Fabijan, HNK Cibalia

  4. Jakov Aladić, NK Frankopan