24 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Na tradicionalnom Cibalia Kids Openu nastupilo 60-ak natjecatelja

Više od autora

- vl promo-

STK Cibalia proteklog je vikenda ugostio tradicionalni turnir za mlađe kategorije, Cibalia Kids Open 2024. Na turniru je nastupilo 60-ak natjecatelja iz cijele Slavonije, ali i iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Ukrajine.

FOTO: STK Cibalia

U kategoriji klinceze prvo mjesto pripalo je Nini Tabak, a pratile su ju Lada i Tara Tolić te Maris Budimir.

Kod klinaca prvo je mjesto zasluženo otišlo u ruke Nikole Škoke Zdelara, a odličnu igru prikazao je drugoplasirani Bogdan Opačić, kao i trećeplasirani Šimun Konjarević i Domagoj Lukačević.

Lucija Balent bila je najbolja najmlađa kadetkinja, a u ovom uzrastu iza nje pozicionirale su se Zita Petrović i Rebeka Đerek.


Nikola Vučinić pokazao se najboljim u kategoriji najmlađih kadeta, Ivano Špehar bio je drugi, a treće mjesto podijelili su Ensar Fazlić i Vinko Kraljević.

Vrlo zanimljivo je bilo u kategorijama mlađih kadeta i kadetkinja, a Tamara Grobotek slavila je u ženskoj konkurenciji ispred Lote Kalazić, Tee Duspare i Nine Rašić. Što se kadeta tiče, Kristijan Trusina ovoga puta bio je najbolji, a iza njega pozicionirali su se Ervin Fazlić, Luka Kojić i Roko Perišić.

Za kraj dolazimo do najstarijih uzrasta, juniorki i juniora. Laura Kovačević osvojila je prvo mjesto, a odlični stolni tenis prikazali su i Milica Kovačević, Jovana Grubić i Danijela Konjarević. S druge strane, najbolji junior bio je Antun Veriluk, a iza su se smjestili David Kubiček, David Andabak i Oleksandr Khnykin.

Uz Cibalia Kids Day, vinkovački je klub bio aktivan na još jednom natjecanju. Naime, proteklog vikenda u Puli je odigran TOP 12 RH turnir u kategoriji kadeta, a Ante Kolak osvojio je odlično drugo mjesto. Vinkovčanin je u 11 odigranih mečeva slavio u njih devet, baš kao i Leo Bernaz iz Brovinje, a jedini ispred njih bio je domaći stolnotenisač Deni Vale s omjerom 11-0.

FOTO: STK Cibalia

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno