U organizaciji Škole Nogometa i Nogometnog Kluba Frankopan danas je u Andrijaševcima otvoren međunarodni nogometni turnira limača.

Na ovogodišnjem turniru nastupiti će 24 ekipe, s preko 500 igrača od Iloka do Pule, a riječ je o jakim i vrlo kvalitetnim prvoligaškim klubovima.

Kako bi turnir imao međunarodni karakter pobrinuli su se čelni ljudi NK “Napredak” iz Matića i Škole nogometa “Tempo” iz Gradačca u BiH, koji su se rado odazvali pozivu organizatora. Uz njih na turniru će još nastupiti mlade nade nogometnih klubova iz Zagreba, Osijeka, Pule, Lovasa, Vukovara, Vinkovaca, Županje, Slavonskog Broda, Cerne, Petrovaca, Iloka, Nijemaca, Ivankova i Jarmine.

Danas su na rasporedu utakmice u skupinama, četiri skupine po šest ekipa, na tri terena. Sutra, drugog dana turnira, na rasporedu je završnica odnosno veliko i mini finale. U Velikom finalu nastupiti će ekipe koje su u svojim skupinama osvojile prvo i drugo mjesto, dok će u Mini finalu igrati ekipe koje su prvog dana u svojoj skupini osvojile treće, odnosno četvrto mjesto. Susret za treće mjesto igrati će se u 16,15 sati, dok je veliko finale na rasporedu u 16,45 sati. Nagrade će dobiti prve četiri ekipe, a biti će izabran i “Dream Team” turnira.