Foto: Mario Kokaj

U sklopu 24. Plazma Sportskih igara mladih u Vinkovcima je održan malonogometni turnir Coca-Cola Cup i koji je okupio ukupno 19 ekipa – 10 ekipa u kategoriji 2002. i mlađe te 9 ekipa u kategoriji 2005. i mlađe, a prvo mjesto vodilo je na županijsku završnicu.

U kategoriji 2005. i mlađi u prvom polufinalu momčad HNK ”Vinkovci” pobijedila je momčad ”Korone” s 2:0, dok je u drugom polufinalu ”All Star” s tijesnih 2:1 bio bolji od momčadi ”Nebeskoplavi”. U finalu turnira gledali smo odličan nogomet između momčadi ”All Star” i ”HNK Vinkovci”, na kraju je slavila momčad ”All Star” s 2:0 i ostvarila plasman na županijsku završnicu.

U kategoriji 2002. i mlađi u prvom polufinalu ”Spajalice Ivankovo” nadigrale su momčad ”Princes krofne” s 3:0, dok je u drugom polufinalu momčad ”Pecaroši s Bosuta” pobijedila momčad ”Autoservis Žaki” s 3:1. U finalu turnira momčad ”Pecaroši s Bosuta” nadigrala je momčad ”Spajalice Ivankovo” s 2:1.

Županijska završnica odigrat će se 9. lipnja u Vinkovcima, a s ovog turnira plasman na završnicu osigurale su momčadi ”All Star” i ”Pecaroši s Bosuta”.