JESSIE WARE, 2017. / Photo: Universal Music press

Jessie Ware, jedna od najuspješnijih britanskih glazbenika današnjice, ponovno nas osebujnim glasom uspijeva uvući u svoj svijet. Njen najnoviji singl nosi naziv Overtime i obilježava povratak klupski orijentiranom zvuku karakterističnom za britansku house i dance glazbu. Produkciju novog singla tako potpisuju Andy Fergusoni Matt Mcbriar (Bicep) te James Ford (Simian Mobile Disco)! 

Novi singl dolazi nakon hvaljenog prošlogodišnjeg albuma “Glasshouse”, na kojem je surađivala s velikim glazbenim imenima (Ed Sheeran, Julia Michaels) i na kojem su se našli uspješni singlovi („Midnight“, „Selfish Love“, „Sam“, „Alone“).  “Overtime” je najava onog što dolazi. Doista je bilo zabavno ponovo se naći u studiju i jako sam uzbuđena što mogu ovo podijeliti. Nadam se da će vam se svidjeti.”,  komentirala je Jessie.

Jessie Ware zadobila je pažnju šire publike 2012. godine svojim albumom prvijencem „Devotion“. Album je te godine bio jedan od najboljih debitantskih izdanja, a na njemu su se našli singlovi „Wildest Moments“ i „Imagine It Was Us“. Dvije godine kasnije objavila je drugi album „Tough Love“, na kojem se našla jedna od njenih najpoznatijih pjesama – „Say You Love Me“. Svoj treći po redu studijski album – „Glasshouse“, uživo je predstavila i pred hrvatskom publikom, ovog kolovoza u Šibeniku!