Koordinacijski odbor za provedbu akcije „Općina Stari Jankovci – prijatelj djece“ raspisao je natječaj za Naj-akciju 2020. godine.

Prijedlog Naj-akcije mora sadržavati opis aktivnosti, odnosno programa ili projekta, namijenjenih poboljšanju kvalitete života djece na području Općine Stari Jankovci. “Prijavitelji mogu biti sve udruge, sportski klubovi, škole i vrtić, u suradnji ili zasebno, na području općine koji su zainteresirani za provedbu nove aktivnosti za djecu. Prijava se može dostaviti isključivo na obrascu Naj-akcija 2020. – obrazac, koji se može preuzeti s internetske stranice Općine Stari Jankovci, a jedan prijavitelj može na ovaj natječaj dostaviti najviše jedan prijedlog. O najboljim prijedlozima Naj-akcije odlučit će, u skladu s prethodno navedenim kriterijima, Koordinacijski odbor akcije Općine Stari Jankovci u roku od 7 dana od završetka roka za prijave te će o tome obavijestiti sve podnositelje prijedloga. Informacije o odabranoj Naj-akciji svim prijaviteljima bit će dostavljene pisanim putem, a s odabranim prijaviteljem Općina Stari Jankovci sklopit će ugovor o korištenju sredstava”, poručuju iz ove Općine.

Odabrani prijavitelj dužan je Koordinacijskom odboru dostaviti izvješće o završenoj provedbi svih planiranih aktivnosti Naj-akcije najkasnije do 9. listopada ove godine, a odabrana će Naj-akcija bit sufinancirana iznosom do 5.000 kuna.

Prijedlog Naj-akcije može se dostaviti poštom ili osobno na adresu Općine Stari Jankovci, Dr. Franje Tuđmana 1, 32241 Stari Jankovci, s naznakom Za Naj-akciju, ili e-poštom na e-adresu anita.jakovljevic@o-jankovci.hr, s naslovom Za Naj-akciju. Rok za dostavljanje prijedloga na traženu adresu je 31. ožujka 2020. do 15 sati bez obzira na način dostave.