16 C
Vinkovci
Petak, 24. ožujka 2023.

Naknada učenicima prvih razreda srednjih škola u Jarmini

Više od autora

- vl promo-

Općina Jarmina poziva sve roditelje ili skrbnike učenika prvih razreda srednjih škola podnijeti Zahtjev za ostvarivanje prava na novčanu naknadu u školskoj godini 2022./2023.

Temeljem članka 3. Odluke o dodjeli jednokratnih novčanih naknada za polaznike prvih razreda srednjih škola u školskoj godini 2022./2023., Općina Jarmina objavljuje javni poziv roditeljima i skrbnicima učenika, koji prvi puta upisuju prvi razred srednje škole, podnijeti zahtjev za ostvarivanje prava novčane naknade.

Prema pozivu, koji potpisuje općinski načelnik Goran Ileković, pravo na naknadu može ostvariti svaki učenik/ca prvog razreda srednje škole koji uz jednog roditelja ili skrbnika ima prebivalište na području općine. Roditelji/skrbnici učenika podnose ispunjeni obrazac zahtjeva za dodjelu jednokratne novčane naknade u školskoj godini 2022./2023., potvrdu škole o redovnom školovanju i podatak o razredu koji pohađa, broj tekućeg računa iz banke ili ispis podataka o računu putem internet bankarstva kao i obostranu presliku osobne iskaznice te uvjerenje o prebivalištu koje ne smije biti starije od šest mjeseci.

Zahtjev mora imati sve važeće dokumente koji se podnose u Jedinstveni upravni odjel Općine Jarmina ili na e-mail adresu jarmina@jarmina.hr do 30. listopada 2022. godine.

I ove godine Općina Jarmina skrbi za svoje školarce koji su prvi puta upisali srednju školu.

Kao i na prošlogodišnjem javnom pozivu, pravo na jednokratnu novčanu naknadu nemaju učenici koji ponavljaju školsku godinu.

Cjelokupni javni poziv te podaci o dokumentaciji objavljeni su i na internet stranici Općine Jarmina www.jarmina.hr., a za sve dodatne informacije i upite dostupan je telefon 032 215 542 ili e-mail: jarmina@jarmina.hr.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno