21 C
Vinkovci
Utorak, 30. svibnja 2023.

Nakon četiri godine Thirty Seconds To Mars imaju novi singl

Više od autora

- vl promo-


Thirty Seconds To Mars predvođeni glumcem i pjevačem Jaredom Letom predstavljaju prvi singl s iščekivanog četvrtog studijskog izdanja. Nova pjesma nosi naziv ‘Walk On Water’, a ujedno je prvi singl u četiri godine, još od objave albuma ‘LOVE LUST FAITH + DREAMS’ (2013.).

Singl ‘Walk On Water’ napisao je Jared Leto, a potpisuje i produkciju u suradnji s producentima kao što su Mike Elizondo, Arkadi Zaslavski, Stevie Aiello, Pete Nappi, Jordan Galvan,… Pjesma je TV premijeru doživjela na ovogodišnjoj dodjeli MTV Video Music Awards, 27. kolovoza, a dostupan je i lyric video.

‘Nakon duge četiri godine, stotina dana, tisuća sati i nebrojeno sekundi, napokon smo završili jednu pjesmu.’ kaže Jared Leto te nadodaje ‘Iskreno, svi nam nedostajete. Jedva čekamo vratiti se nastupima i ne možemo biti ponosniji i nestrpljiviji da podijelimo prvi singl s našeg novog albuma. I da, zadnji album smo objavili prije četiri godine, u vrijeme kada nije bilo automobila koji sami voze, nije bilo fidget spinnera, predsjednik Trump je još bio onaj lik iz serije The Apprentice, a Jon Snow još nije umro.

Singl ‘Walk On Water’ hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.

WALK ON WATER [LYRIC VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno