“Vrlo je moguće da je ovo moj najvažniji album, još od albuma “No More Tears” (1991). Ozzy Osbourne

Stanar Rock and Roll Hall of Fame i  Grammyjima ovjenčan pjevač i tekstopisac, Ozzy Osbourne danas je objavio “Under The Graveyard!“, njegov prvi solo rad u proteklih skoro deset godina. Masivna pjesma koja započinje kao balada, kojom dominira Ozzyjev snažni vokal, razvija se u moćnu i dinamičnu rock/metal skladbu. Singl  će se naći na njegovom nadolazećem albumu “Ordinary Man” (Epic/Sony/Menart), najavljenim za početak 2020. godine.

“Ovaj album je poklon od moje više sile i za mene predstavlja dokaz da nikada ne treba odustajati”, izjavio je Ozzy.

Album “Ordinary Man” snimljen je u Los Angelesu, producent je Andrew Watt, koji je svirao i gitaru, Duff McKagan (Guns N’ Roses) svira bas a Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) bubnjeve.

“Sve je počelo tako što me je moja kćerka (Kelly)  pitala želim li da radim na pjesmi Posta Malonea.” pojašnjava Ozzy . “Moje prvo pitanje bilo je “ko je do vraga Post Malone?!”. Otišao sam do Andrewove [Watt] kuće a on je objasnio da ćemo brzo biti gotovi. Nakon što smo završili, pitao me je “da li bi bio zainteresiran početi raditi na svom albumu?”. Rekao sam da bi to bilo j***no sjajno, ali da ne želim provesti 6 mjeseci u podrumu njegovog studija. Tako da smo za kratko vrijeme napravili cijeli album. Duff i Chad bi došli u studio gdje smo svirali tokom dana, a navečer sam pisao pjesme. Prethodno sam morao priznati Sharon da ću raditi na ploči, iako ni sam nisam vjerovao da imam snage za to. Ali je Andrew ipak izvukao tu snagu iz mene. Zaista se nadam da će ljudi slušati i uživati u ovoj ploči, jer sam uložio moje srce i dušu u nju.” zaključuje Ozzy.

Kum metala vratio se nakon skoro deset godina pauze i zvuči bolje nego ikada! Nakon neočekivane suradnje sa Post Malone, Travis Scott + Andrew Watt u pjesmi “Take What You Want”, Ozzy i Andrew su odlučili snimiti i zajednički album. Formirali su svjetsku postavu koju čine Chad Smith (Red Hot Chili Peppers, bubnjar), Duff McKagan (Guns N’s Roses, bas), Andrew Watt (California Breed/Post Malone, gitara + produkcija). Kemija među ovim glazbenicima je nesporna tako da je album napravljen za samo mjesec dana, a zvuči tako svježe i moderno, pa je logično da ga band jedva čeka podijeliti sa svijetom!

Suradnja na pjesmi “Take What You Want” otvorila je čitavu novu demografsku sliku za Ozzyja i preporučila ga potpuno novoj publici. Samo zahvaljujući tome, u Americi je za 25% skočila prodaja njegovog glazbenog kataloga! Upravo je ovo bio značajan podatak za Ozzyja i njegove suradnike jer su shvatili da postoji velika nova baza fanova zainteresirana čuti nešto novo od ikone rocka.