17 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Nakon Kojota i Chui će održati u subotu koncert na krovu MSU-a

Više od autora

- vl promo-

Naš najpoznatiji CHUI-jevac Toni Starešinić tog dana slavi i rođendan pa će to biti jedno posebno rođendansko glazbeno putovanje za pamćenje!

Nakon nedavno lansiranog fantastičnog singla i jednako tako fantastičnog animiranog video spota “Pogledaj” realiziranog u suradnji s Borisom Štokom, Chuievci kreću na koncertno glazbeno putovanje. Tako će ovogodišnju sezonu ljetnih nastupa Chui započeti koncertom u Zagrebu koji će održati 16. lipnja u  sklopu programa Ljeto u MSU.

Inače, upravo na taj dan, subotu 16.06., svoj rođendan proslavit će, naš najpoznatiji Chuijevac, Toni Starešinić koji je iskoristio pravo slavljenika te na koncert pozvao u goste i svoj drugi bend – Mangroove.Tom prigodom CHUI će premijerno odsvirati i par novih stvari koje će biti objavljene na njihovom novom albumu čiji izlazak se planira početkom jeseni, a  na kojem će se naći i jedna nova pjesma koja će biti snimljena upravo u suradnji s Mangrooveom.  Chui i, specijalni gost, bend Mangroove će na ovom koncertu u MSU premijerno  predstaviti tu novu zajedničku pjesmu mistično naslovljenu ‘Iz kapetanovog dnevnika’. Ta je skladba posveta Star Trek serijalu i na taj način proslaviti će se dolazak svemiraca na krov MSU-a i naravno Tonijev ročkasJ

Vidimo se na krovu MSU-a u subotu 16. lipnja 2018.


Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno