12 C
Vinkovci
Petak, 14. lipnja 2024.

Nakon tri godine pauze Cojones najavili novi album!

Više od autora

- vl promo-

m_cojones_najavili-novi-album-resonate

Evo novosti i za sve poklonike zagrebačkog stoner benda COJONES. Ponosno javljaju kako su napokon snimili svoj treći studijski album koji će nositi naziv Resonate. Na njemu će se naći osam novih pjesama koje su trenutno u fazi miksanja. Kako bi vam dočarali kako će zvučati njihov novi album pripremili su vam kratki teaser sastavljen od pet pjesama sa nadolazećeg albuma, a kojega možete poslušati na dolje priloženom linku.

Druga vijest je da je originalni bubnjar Miro napustio bend. Cojones ga i dalje smatraju dijelom obitelji i on će uvijek biti dobrodošao u grupu, no u ovom trenutku nastavljaju dalje bez njega, uz pomoć novog bubnjara, Ivora Plužairća, čovjeka koji je snimao i producirao Cojones debi ‘Sunrise’ iz 2009. godine, zbog čega je ova zamjena posve prirodna.


U planu za budućnost jest objava trećeg albuma ‘Resonate’ odmah po završetku europske turneje planirane od 14. do 22. listopada.

Podsjetimo se, Cojones do sada objavili dva studijska albuma ‘Sunrise’ (2009.) i ‘Bend To Transcend’ (2012.). Uživo album ‘Live In Jena (Black Night)’ objavljen je 2013. godine a još 2007. godine objavili su split LP zajedno sa bendom Umor.

TEASER Resonate

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno