4 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

Nakon uspjeha na top listama Maradona zaživio i kroz videospot

Više od autora

- vl promo-Jinx ft. Davor Gobac (Maradona, snimljen spot) [St]

Yaya i Gobac na kazališnim su daskama odigrali uloge ljubavnog para u moru bračnih problema. Ova poznata glazbena ekipa u svom gorko-slatkom ljubavno-bračnom duetu na duhovit način progovara o suživotu dvoje ljudi. Suradnja s Davorom Gopcem bila je posve prirodna jer, kako kaže bend, poznaju se ‘sto godina’ i on je bio odmah prvi i pravi odabir za ovu suradnju.

‘Maradona’ je jedan potpuno novi i osvježavajući projekt Jinxa. Naime, riječ je o mixu soula, rock’n’rolla i mjuzikla koji u ovoj tmurnoj svakodnevnici unosi dašak humora i vedrine. Spot je nastao u produkciji Supermarketa pod redateljskom palicom Vena Jemeršiča.

Uz Cokijev autorski potpis, bend je za finalni miks ove pjesme angažirao i Marka Saundersa, britanskog producenta, miksera i snimatelja koji je u dosadašnjoj karijeri surađivao sa nizom velikih glazbenih imena među kojima su David Bowie, Nenah Cherry, The Cure, Tricky, Depeche Mode i mnogi drugi. Tonski snimatelj je Berko Muratović, a mastering je radio Dragutin Smokrović – Smokva.

Pjesma ‘Maradona’, uz prethodni singl ‘Jesmo li dobro? ‘, najavljuje novi studijski album Jinxa koji će biti objavljen ovog proljeća.

JINX FT. DAVOR GOBAC: MARADONA [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno