22 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 23. svibnja 2022.

Nastavak Adventa i snimanje “Lijepom našom”

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr
Advent u Općini Ivankovo u punom je jeku. Već drugu godinu zaredom ova Općina priredila je bogat program za svoje mještane i priredila im pravu blagdansku poslasticu koja iz dana u dan okuplja sve više gostiju. 1. prosinca, paljenjem prve adventske svijeće otvoren je Advent u Ivankovu, a osim gužve na klizalištu, blagdansko ozračje upotpunio je koncert duhovne glazbe Zvonimira Kalića i Banda Noel.

U subotu, 8. prosinca, na vijencu ispred zgrade Općine upaljena je i druga adventska svijeća. Prigodnu molitvu predvodili su ivankovački župnik i kapelan, a događaj je upriličio i zbor mladih “Lahor”. Nakon što je upaljena svijeća, program se nastavio u adventskom šatoru ispred sportske dvorane gdje je održan koncert poznatog hrvatskog pjevača Giuliana, a koji je okupio velik broj oduševljenih mještana i njihovih gostiju. Advent u Općini Ivankovo nastavlja se i u danima koji su pred nama. Tako nas u subotu očekuje paljenje treće po redu adventske svijeće, uz prigodnu pjesmu i molitvu. Adventski šator će, također u subotu, biti poprište još jednog zabavnog koncerta, a ovoga puta mještane Ivankova zabavljat će omiljena Mia Dimšić.

Podsjećamo i kako se u Ivankovu, osim bogatog programa Adventa, odvija još jedan vrlo zanimljiv događaj. Naime, danas s početkom u 19 sati bit će održano javno snimanje glazbeno-scenskog spektakla “Lijepom našom”. Mjesto snimanja je Sportska dvorana Ivankovo, a ulaznice se mogu kupiti u prostorijama Općine.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno