17 C
Vinkovci
Subota, 28. svibnja 2022.

Nastavak radova u Reljkovićevoj ulici

Više od autora

- vl promo-

U nedjelju je započela privremena regulacija prometa u centru Vinkovaca za koju se prognozira da će trajati do 22. studenoga. Riječ je o nastavku radova na Reljkovićevoj ulici koji su službeno započeli sredinom srpnja.

Privremena regulacija postavlja se zbog radova na sanaciji vodovodne mreže i uređenja pješačkih staza koji su ljetos bili odgođeni zbog radova na stambenoj zgradi na uglu Reljkovićeve i Glagoljaške ulice koji su onomad bili u tijeku. To je razlog zatvaranja desnog prometnog traka, kao i uzrok nedavnog razbijanja postojeće staze. Radovi i ovoga putu podrazumijevaju sanaciju vodovodne mreže te rekonstrukciju nogostupa i opločnika, a spadaju među zahvate na obnovi infrastrukture grada Vinkovaca.

Do Vinkovačkih jeseni uredili smo lijevu stranu, a sada smo se vratili završiti desnu stranu. Kao i do sada, i ovdje se poduzimaju zahvati na sanaciji vodovodne mreže, a staza ide u opločnjake. Dovršili bismo ih u rujnu, ali smo bili onemogućeni zbog skele koja je ondje stajala. Vjerujem da ćemo do idućeg tjedna završiti s radovima“, poručio je pročelnik Upravnog odjela komunalnog gospodarstva i uređenja grada Vinkovaca, Dalibor Šandrk.

Pročitajte više u novom broju Vinkovačkog lista!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno