-3.2 C
Vinkovci
Srijeda, 8. veljače 2023.

Natali Dizdar: romantična bajka za Valentinovo u Tvornici kulture

Više od autora

- vl promo-

Foto: Aqauarius Records promo

Nakon što je prošle godine rasprodala dva koncerta u Laubi, Natali Dizdar spremna je za još jedan spektakl pred zagrebačkom publikom – 11. veljače omiljena pjevačica stiže u Tvornicu kulture. Uoči praznika ljubavi, Valentinova, Natali u zagrebačkoj Tvornici priprema romantičnu bajku i koncert za pamćenje.

Bit će to savršena prilika da Natali pred publikom izvede hitove koji posljednjih mjeseci oduševljavaju njezine fanove, poput pjesme “Kad mislim na to” ili odličnih singlova koje je izdala u sklopu projekta BETI – “Slobodna” ili aktualnog “Bez ljubavi”.

Natali trenutačno završava rad na dva EP-a, onaj koji će izdati u sklopu projekta BETI, te drugi, u vlastitom solo aranžmanu, ali osim snimanjima posebno se veseli upravo izlasku pred publiku i izvođenju pjesama uživo. Nakon bogate turneje po Hrvatskoj i regiji Dan zaljubljenih pravo je vrijeme da se Natali opet vrati pred zagrebačku publiku.

“Veselim se ponovnom nastupu u Tvornici, a u 2022. ulazim sa nekom novom energijom i optimizmom. Nadam se da nam slijede neki bolji dani, a takav dobar osjećaj želim i svima koji će biti s nama na velikom koncertu uoči Valentinova” – rekla nam je Natali.

Ulaz na koncert bit će moguć samo ako se uz ulaznicu predoči i covid potvrda, liječnička potvrda o preboljenju ili potvrda o negativnom testiranju na covid, ne starija od 48 sati.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno