2 C
Vinkovci
Petak, 8. prosinca 2023.

Neke misije ne možeš birati! Nemoguća misija 6: Raspad sistema

Više od autora

- vl promo-

Neke misije ne možeš birati, pa se tako i Tom Cruise nakon tri godine od zadnje Nemoguće misije vraća ulozi Ethana Hunta.

Već smo naviknuli na to da poznati glumac svoje akcijske scene voli izvoditi sam, rijetko kada uz pomoć kaskadera pa je tako i u novom nastavku Tom Cruise izvodio sam vratolomije. Prilikom snimanja scene skoka između zgrada je slomio nogu, a naučio je samostalno upravljati helikopterom.

Redatelj i scenarist šestog nastavka, Christopher McQuarrie, izjavio je: “Bit će ovo dosta drugačiji Ethan Hunt, to vam mogu obećati!”Akcijskih scena i akrobacija sigurno neće nedostajati u novom nastavku, za koji se već sad šuška da je najbolji do sad, a u to se možete uvjeriti pogledom na novi trailer.

Uz legendarnog Cruisea, u novom nastavku ćemo gledati: Henryja Cavilla, Rebeccu Ferguson, Angelau Bassett i Aleca Baldwina.

Film ‘Nemoguća misija: Raspad sistema’ (Mission Impossible 6: Fallout, 2018.), u distribuciji Blitza, u svim kinima pogledajte od 2. kolovoza u IMAX, 3D i 2D formatima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno