4 C
Vinkovci
Četvrtak, 7. prosinca 2023.

Nekoliko dana nakon objave singla Ako zaželiš Mor Roll objelodanio i prateći video spot

Više od autora

- vl promo-

Nakon što je nedavno objavio singl ‘Ako zaželiš’ kantautor Vedran Šilipetar poznat kao Mor Roll svoju glazbenu priču nastavlja upravo snimljenim odličnim video spotom.

S pjesmom ‘Ako zaželiš’ predstavlja se u sasvim jednom novom glazbenom stilu koji donosi opušten, lagan i pitak zvuk, a opet podsjeća na zlatno doba američke black beat scene. Spot je sniman u pulskom The Shipyard Pubu. Kameru potpisuje Castor, a ideju je osmislio sam Vedran. S obzirom da su gostujući glazbenici redom etablirani glazbenici, sudionici istarske jazz i klasične scene, cilj je bio nepretenciozno prenijeti atmosferu klupskog muziciranja.  U spotu se osim Bruna Krajcara kojeg ne treba posebno predstavljati, pojavljuje akademska glazbenica Samanta Stell, jazz basist Nenad Mirt te odlični funk /rock gitarist Nino Ramić. Uglavnom, radi se o još jednoj suradnji izvrsnih pulskih glazbenika čija se kreativna energija susreće u skladbi u kojoj je u prvom redu naglasak na muziciranju.

Snimanje ovog singla odvelo je Mor Rolla u suradnju s poznatim hrvatskim akademskim skladateljom Brunom Krajcarom koji potpisuje glazbu i tekst, aranžman i produkcija djelo je Vedrana Šilipetra i Sandra Butkovića dok se za mastering pobrinuo Drago Smokrović.‘Rekao bih da je ova pjesma u mojem dosadašnjem opusu konačan povratak – glazbi.’ izjavio Vedran.

Inače, Mor Roll trenutno je u studiju i marljivo radi na novim pjesmama te je proširio krug svojih suradnika. Pjesma ‘Ako zaželiš’ najavljuje prekretnicu u stilu i zvuku.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno