18 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Neno Belan predstavlja goste svog koncertnog spektakla na Šalati

Više od autora

- vl promo-Neno Belan & Fiumens velikim open air koncertom pod zvjezdanim nebom, na zagrebačkoj Šalati, 9. lipnja uvest će nas u nadolazeće ljeto, a da bi ovaj veliki koncert bio još spektakularniji pridružit će im se i posebni glazbeni gosti.

Prvi od njih je Gibonni, jedan iz kruga ‘Splitske dice’ koji sa Nenom, osim dugogodišnjeg prijateljstva, dijeli i kantautorsku fascinaciju Dalmacijom i Mediteranom. Također na velikoj pozornici zagrebačke Šalate nastupiti će i legendarni rockeri iz Županje – Opća opasnost. Osim njih, posebno iznenađenje je Nikolina Belan, kćerka Nene Belana koja će po prvi puta sa Nenom nastupiti baš na ovom, do sada najvećem samostalnom koncertu Belana i Fiumensa u Zagrebu.

Uz iznimno zanimljive goste, sve njegove obožavatelje očekuje vrhunski glazbeni doživljaj koji će produkcijski biti nastavak vrlo uspješne priče koja je na tragu posljednja dva koncerta u Domu sportova. Za scenski dio koncertne produkcije ponovo će biti zadužena kazališna redateljica Nina Kleflin.

U toploj lipanjskoj noći Neno Belan i njegovi Fiumensi i ovaj će vas put povesti na nezaboravno putovanje oceanima svojih starih i novih melodija. Uz pregršt nezaboravnih i vječnih pjesama kao što su  ‘Pričaj mi o ljubavi’, ‘Ostani uz mene’, ‘Vino noći’, ‘Rijeka snova’, ‘Stojim na kantunu’, ‘Dotakni me usnama’, ‘Sunny Day’ te mnogih drugih, Neno Belan osvojit će vas i novijim singlovima poput pjesme ‘Zvijezda moga sna’ koja je, od premijere na Šibenskom festivalu šansone prošloga ljeta, osvojila domaći eter i vrhove top-ljestvica.

Službena prodajna mjesta:

  • Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb
  • Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb
  • Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb
  • Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2, Rijeka
  • prodajna mjesta Eventima

Više o koncertu pratite na Facebook eventu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno