Foto: LameOh & Mladen Udovičić 
Bend Neon Wife iza kojeg stoje Irena Žilić i Lucija Potočnik prije godinu dana objavio je prvi EP “My, Oh My” koji sadrži pet pjesama. Produkciju potpisuje Mark Mrakovčić, a za cover art je zaslužan Mladen Udovičić.
“Prošlo je godinu dana od izlaska EP-a, a nama se čini kao dva, tri mjeseca… Nažalost, EP nismo mogle koncertno promovirati ove godine koliko smo htjele, ali smo zato dobile vremena za rad na novom materijalu! Jako smo zadovoljne kako stvari teku, najviše zbog daljnjeg razvoja našeg zvuka i guranja vlastitih granica. Ipak, veseli nas i ne možemo dočekati da povedemo EP i novu glazbu na put po cijeloj regiji, kad se život vrati u normalu”, rekle su cure iz Neon Wifea.
“Neonske su supruge zapravo dvije – turbotalentirana i albumima već dokazana mlada kantautorica Irena Žilić iz svoga je benda zapravo samo na određen način izdvojila Luciju Potočnik te s njom lani pokrenula nešto kao off projekt. Neon Wife je tako nastao kao plod sinergije dvije mlade talentirane glazbenice koje su poželjele izaći iz okvira svog standardnog repertoara. Najavljen s vrlo zanimljivim singlom “Back Row”, EP “My, Oh My” donosi pet, zapravo, ne računamo li intro “Arise”, četiri pjesme sintetičnih sastojaka, ali vrlo živog krvotoka, electro/dream pop po mjeri vremena i prostora u kojem su ga Irena i Lucija sastavile, nadam se, s dugoročni(ji)m planovima.” Toni Matošin, SoundGuardian

“Irena Žilić već je dugi niz godina prisutna na sceni, ali i poznata kao jedna od najboljih domaćih kantautorica. Nedavno predstavljen projekt Neon Wife, u kojem je udružila snage s Lucijom Potočnik, nadmašio je sva očekivanja – za ovakvo je nešto britanska glazbena industrija spremna ubiti… Pet pjesama koje skladno čine dvadesetominutnu cjelinu, oduševljavaju od prve do zadnje sekunde – kombinacija ambijentalnog popa i eksperimentalne elektronike koja ostavlja bez daha…gra zvukom neiscrpan je izvor kreativnosti i izvrsnog balansa, pitka melodija koja spontano i neopterećeno vodi slušatelja kroz priču, na najvišoj razini skladateljske i produkcijske kvalitete. Uz “ono nešto”, faktor X koji osvaja na prvo slušanje. Nešto što ih izdvaja daleko više od svega što je dosad napravljeno na ovom području, nešto što je itekako spremno, istovremeno izuzetno bolje od mnogih poznatih izvođača svjetske scene.”  Maja Trstenjak, Sound Report

Neon Wife je svoj prvi koncert održao 19. rujna na krovu Uranie u Zagrebu, a za ovu subotu (17.10.) najavljuju koncert klubu Arcus u Kutini, na festivalu DJEVOJKE SU ČUDNE.
EP se također može slušati i na 50 digitalnih platforma…