23 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Nikola Koja postao redatelj! Kada može Lazar Ristovski, mogu i ja!

Više od autora

- vl promo-
f_nikola-koj_prvi-put-redatelj_ST

Scenarist Nebojša Romčević i glumac, a ovoga puta i redatelj Nikola Kojo počeli su snimanje sarkastične komedije ‘Stado’ koja će progovoriti o životu iza kamere i neizlječivom entuzijazmu glumaca.

Kojo će tako po prvi put sjesti u redateljsku stolicu, a na pitanje otkud ambicije da zađe i u ove vode šaljivo je odgovorio ‘Pa, kada može Laza Ristovski mogu i ja’.

‘Goran Gajić će zbog obaveza u Americi biti odsutan neko vrijeme, pa ću ja, kao idejni tvorac cijelog projekta preuzeti redateljsku palicu. Stado je metafora za nas glumce, ali i za čitav narod i ukazuje na to kako srljamo u životu i ne branimo se od prepreka što je karakteristika ovaca’, objasnio je Kojo i najavio da će film otvoriti mnoga pitanja. Već i sama žanrovska odrednica – ‘satirična komedija’ – ukazuje na to da će ona ‘gađati u mnogo toga’.

U velikoj glumačkoj ekipi filma su, osim Koje, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Nikola Đuričko, Goran Šušljik, Srđan Timarov, Branislav Trifunović, Marko Gvero, Vojin Ćetković, Mira Banjac, Hristina Popović i Petar Strugar.

Komentirajući zašto u ekipi nije Srđan Žika Todorović, iako je najavljivan za film, Kojo je objasnio da se nije pronašao ni u jednoj ulozi.

Završetak snimanja predviđen je do sredine kolovoza, premijera je planirana za 24. studenog, a riječ je o dijelu većeg projekta, koji pod nazivom ‘Klasa’ trebao imati između 40 i 60 epizoda. [Filmonizirani.net]

TRAILER: DO KOSKE

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno