23 C
Vinkovci
Utorak, 16. kolovoza 2022.

Nipplepeople u Velikom pogonu Tvornice 24. veljače

Više od autora

- vl promo-


Maskirani dvojac slobodno može 2017. godinu proglasiti svojom. Fantastična obrada davnog hita Zdenke Kovačiček Frka jedan je od najuspješnijih songova sezone zahvaljujući kojem su našli put do radijskog etera, kako onog mainstream, tako i alternativnog, ali i do brojnih klubova i festivala po regiji. U vrijeme kad zdravi pop s ovih prostora zapravo oskudijeva kvalitetnim pjesmama Nipplepeople su se uspjeli nevjerojatnom lakoćom iskočiti daleko iznad ostalih.

Jedan od popratnih efekata Frke je, dakako, i vraćanje njihovih prethodnih singlova u fokus publike. Počevši od debitantskih Sutra i Broj, preko Bolji i Ne volim te, pa do sjajnog Balkan Expressa i naposljetku #1 pjesme 2017. Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pritom nenapravili niti jedan krivi korak.

Sad je naposljetku došlo vrijeme za još jedan ozbiljan pomak naprijed. Bend će u subotu, 24. veljače napasti Veliki pogon najvećeg zagrebačkog kluba na koncertu koji će biti nastavak dominacije i u 2018. godini.

Ulaznice su u prodaji krenulo je u srijedu, 20. prosinca po cijeni od 50 kn. Na dan koncerta za ulaz će se trebati izdvojiti 70 kn.

Nipplepeople su LAA band.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno