Foto: Dallas promo
Nakon posljednjeg singla “Gazda”, Denis Špičić – Nisde, svima poznat iz benda Detective Jones, objavljuje novi singl “Negdje drugdje”. Ovo je već šesti singl po redu koji spaja rap i rock ‘n’ roll stvarajući tako jednu lijepu priču nastalu u već poznatoj suradnji s Bojanom Šalamonom – Shallom iz grupe Connect.
“Ovo je nova – stara stvar koja je nastala u tranziciji žanrova iz rapa u rock ‘n’ roll. Zaista se nadam da će se svidjeti slušateljima i da će ju doživjeti na način na koji smo i mi.” – izjavio je Denis.
Oni koji duže prate rad Denisa Špičića – Nisdea, upoznati su s njegovim minulim radom u rapu. Nakon nekoliko demo izdanja, brojnih nastupa i suradnji, nastaje ideja za nešto drugačiji pristup glazbi. Detective Jones, započet kao projekt, izrastao je u bend Detective Jones. Početna ideja bila je snimiti nekoliko pjesama, a zatim je prerasla u album koji će do kraja ove godine izaći za Dallas Records.
Denis Špičič i Marko Novosel autori su teksta, a glazbu potpisuje Zdeslav Klarić. Iza produkcije stoji Bojan Šalamon – Shalla iz grupe Connect, a pjesma je snimljena u studiju Rubikon Sound Factory. Video koji ćete pogledati potpisuje Filip Filković – Philatz.
Poslušajte novi singl koji će vas zasigurno odvesti “Negdje drugdje”!