17 C
Vinkovci
Utorak, 16. kolovoza 2022.

NK DILJ osvojio odlično 3. mjesto na međunarodnom turniru u Beču

Više od autora

- vl promo-

Vinkovački List
Vinkovački List
info@novosti.hr

Puni dojmova, s medaljama oko vrata i peharom za osvojeno 3.mjesto, limači NK Dilja vratili su se s trodnevnog putovanja iz Austrije gdje su 2007. i 2008. godište NK Dilja sudjelovali na velikom međunarodnom turniru u Beču u organizaciji SK Cro Vienna. Osim Hrvatske, na turniru su sudjelovali i brojni klubovi iz Slovačke, Austrije, Turske, Bosne i Hercegovine te Mađarske. NK Dilju je ovo bila već treća godina sudjelovanja, a prošle su godine s ovog turnira kući donijeli zlato.
U konkurenciji Limača 2008. godišta NK DILJ je nastupio s 2 selekcije (NK DILJ 1 i NK DILJ 2) koje su turnir okončale nakon prvog dana i grupne faze natjecanja ali su ostavili dobar dojam i uz malo sreće mogli su do puno boljeg uspjeha. Dečki su u svim utakmicama dali sve od sebe, borili se kao lavovi i pobrali simpatije velikog broja gledatelja. No, novu priliku dobit će iduće godine kada će igrati uzrasti 2008./2009. godine.
No, NK Dilju priznanje su donijeli Limači 2007. godišta koji su nakon 7 uvjerljivih pobjeda osvojili broncu u polufinalnoj utakmici. Doživjeli su tek jedan jedini poraz u polufinalu od kasnijeg pobjednika i najbolje ekipe turnira FC Ruzinov Bratislava.

NK Dilj je na turniru imao i najbolje strijelce, a to su: Antonio Rajković i Filip Stjepanović s postignutih 6 golova dok je nagradu za najboljeg trenera dobio naš Tomislav Pavličić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno