10 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

NLO i Ana trg u MM Centru u petak 20. svibnja!

Više od autora

- vl promo-f_NLO_Ana-trg_u-dokukinu_ST1

U petak, 20. svibnja, u MM Centru (Dokukino KIC u gostima) s početkom u 21 sat održat će se kino-premijera dva hrvatska dokumentarna filma: ‘Neovisna lista oportunista’ (režija Vedran Senjanović i Dejan Oblak) te ‘Ana trg’ (režija Jelena Novaković) na kojoj će gostovati autori filmova.

‘Neovisna lista oportunista’ prati ozbiljnu političku avanturu 14 kandidata i sada već bivših studenata fakulteta Političkih znanosti koji su pod imenom Neovisna lista oportunista odnosno NLO pokušali ući u Hrvatski sabor.

f_NLO_Ana-trg_u-dokukinu_ST2

Ovom 45-minutnom dokumentarcu, društvo će praviti gospođa Ana, glavna akterica polusatnog dokumentarca ‘Ana Trg’ Jelene Novaković. Ana već 40 godina sjedi na istom mjestu ispred crkve Ranjenog Isusa, gdje prodaje religijske kalendare i krunice. Samo pet metara od nje, štand je postavila Zorka i to s – istim asortimanom. Ana i Zorka poslovnu logiku zadržavanja kupaca primijenile su jednostavno – međusobnim spuštanjem cijena, a na pitanje ‘pošto je krunica?’ gotovo nikada nisu dale isti odgovor!

Spajanjem ove dvije dokumentarne uspješnice dajemo priliku upravo hrvatskom dokumentarnom filmu da uđe na velika vrata u kino-dvorane i predstavi se hrvatskoj publici u punom sjaju domaće parodije i humora.

Više o filmovima možete doznati iz medijske objave u privitku, a tailere filmova možete pogledati dolje.

TRAILER / ANA TRG

TRAILER / NEOVISNA LISTA OPORTUNISTA

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno