2 C
Vinkovci
Petak, 8. prosinca 2023.

No Rules snimili spot za pjesmu Litar dva

Više od autora

- vl promo-

Bend No Rules iz Tuzle predstavlja videospot pjesme ‘Litar dva’, koja je objavljena na četvrtom studijskom albumu benda, ‘Na cesti bola’ (Spona, 2017.).

Singl ‘Litar dva’ snimljen je u studiju Pogon u Tuzli pod producentskom palicom Dražena Mulaosmanovića, a za glazbu, tekst i aranžman je zaslužan frontmen, vokal i gitarist Goran Čampara.
Videospot je snimljen u Ljubljani u klubu Menza pri koritu, za produkciju i montažu je zaslužan Igor Pavkovič, rasvjetu je radio Samo Ljubešić, a post produkciju Tomaž Pavkovič.
‘Pjesma ‘Litar dva’ je klasična country & blues ‘kaubojština alkoholnih isparenja’ u stilu benda No Rules iz Tuzle, koji brije svoj r’n’r film bez obzira na vrijeme i mjesto..’ – kažu članovi benda.No Rules je osnovan 1999. godine u Tuzli. Iza sebe imaju četiri studijska albuma ‘Pasje vrijeme’ (2003.), ‘Probaj me’ (2007.), ‘Homesick Blues’ (2010.) i ‘Na cesti bola’ (2017.). Godine 2004. osvojili su prestižnu nagradu ‘Davorin’ kao najbolji novi izvođač godine, a za istu nagradu su nominirani i 2008. u kategoriji rock album godine zajedno s Hladnim pivom i Disciplinom kičme. Nastupili su na brojnim koncertima i festivalima u cijeloj regiji, bili na europskoj turneji, a posebno se ističe nastup pred 15 000 ljudi u sarajevskoj Zetri, gdje su nastupili kao predgrupa Deep Purpleu (2007.). Četvrti studijski album ‘Na cesti bola’ je odlično prihvaćen kod publike, a zapazili su ga i glazbeni kritičari – uvršten je u petnaest najboljih regionalnih albuma 2017. godine na portalu Glas.ba.
No Rules nastupa u sastavu Goran Čampara (vokal , gitara), Sanin Imamović (solo gitara), Denil Babović (bas gitara) te Sead Hadzić (bubnjevi).

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno