26 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Nogomet na pijesku vraća se na Banju

Više od autora

- vl promo-

Nakon nekoliko godina stanke, turnir u nogometu na pijesku ponovno se organizira. Turnir će se održati na Banji, a osim natjecanja koji će na poznato vinkovačko kupalište donijeti dašak sambe i zanimljive utakmice, gledatelji će se u svakom trenutku moći osvježiti uz hladne napitke u beach baru.

Glavni organizatori događaja su MNK Vinkovci i Beach Bar Banja, a početak turnira zakazan je za 17 sati, a igrat će se u formatu 3 na 3. Kotizacija iznosi 20 kuna po igraču.


„Turnira na pijesku nije bilo nekoliko godina te smo ove godine odlučili ponovno organizirati turnir. Kao i uvijek, glavni razlog organiziranja turnira je druženje, a uz to imamo privilegiju da u kontinentalnom dijelu Hrvatske imamo ovako lijepo uređeno kupalište i beach bar, tako da bi bila prava šteta neiskoristiti to. Nadam se da će naš primjer slijediti i odbojka, pa ćemo ljeto na Banji, uz već uhodanu Divlju ligu u vaterpolu, imati nogomet na pijesku i odbojku. Ljudi u Vinkovcima jako vole sport, a posebno nogomet, tako da mislim da će biti veliki odaziv ekipa, a sve zainteresirane ovim putem pozivam da se prijave. Mislim da je format 3 na 3 najprikladniji dimenzijama igrališta te smatram kako u takvom formatu, žargonski rečeno, svako svakog može pobijediti“, riječi su Mirona Veselčića, predsjednika MNK Vinkovci i jednog od organizatora događaja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno