12 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Nola ima i videouprizorenje novog singla Negdje između

Više od autora

- vl promo-

m_nola_negdje-izmedju_spot_ST

Novi singl pulske grupe Nola ‘Negdje između’ čiju kreativnu okosnicu čine Gabi Galant Jelenić i Marijan Jelenić, popraćeni iskusnom ritam sekcijom Roberta Slame i Deana Vitasovića, dočekao je svoje vizualno uprizorenje. Sazrijevanje, osobno, bračno, ljubavno i životno oslikano je kratkim i poetičnim malim filmom ceste gdje glumci Lućija Travičić i Valter Roša prolaze svoju prošlu, sadašnju i buduću vezu na prekrasnim lokacijama istočne obale Istre.

m_nola_negdje-izmedju_spot_coverPutujući u Spačeku, glumački dvojac proživljava breme nesavršenih ljudi i odnosa, prebrzo i olako odustajanje od želja, vizija i obećanja. Spot u režiji Marijane Četković, u kojem je naglasak stavljen na dramaturgiju i međuljudske odnose, predstavlja odmak od tmurne svakodnevice i pruža sunčani optimizam za predstojeće jesenske dane.


Nolin novi singl ‘Negdje između’ snažna je ljubavna pjesma u kojoj je ponovno do izražaja došao fantastičan Gabin vokal, kao i pun i moćan bendovski zvuk. Prethodni singl ‘Moj svijet’, koji je punih 25 tjedana proveo na listi najemitiranijih radijskih singlova, naći će se s pjesmom ‘Negdje između’ na novom studijskom albumu koji će biti objavljen početkom iduće godine.

NOLA: NEGDJE IZMEĐU [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno