14 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Norah Jones pjesmom My Heart Is Full najavljuje izlazak sedmog albuma

Više od autora

- vl promo-Američka glazbenica Norah Jones predstavila je svoj novi singl “My Heart Is Full”, a prema najavama – singlovi će nastaviti pristizati. Pjesma je hrvatskoj publici dostupna u radijskom eteru i putem digitalnih platformi.

Ovo je prvi materijal od Norah Jones otkako je prije dvije godine objavila i šesti studijski album “Day Breaks”. Sudeći prema brojnim komentarima, čekanje se svakako i isplatilo. Prema najavi, njezina publika moći će očekivati seriju singlova koji će nastaviti pristizati u skorije vrijeme.

Njezin prošli album je osvojio publiku i glazbene kritičare. Mnogi su ga u startu uspoređivali i s njenim debi albumom, a cijelu priču je zaokružila i svjetskom “Daybreaks World Tour” turnejom. Norah Jones je do sad osvojila čak devet nagrada Grammy, a nisu izostajale niti brojne druge. Zbog svih svojih nagrada, ali i doprinosa na svjetskoj glazbenoj sceni, Billboard ju je uvrstio u svoju listu najutjecajnijih glazbenika (od 2000. do 2009.).

Osim što radi na novim singlovima, Norah Jones je ponovno na putu, a uz mnoge svjetske nastupe našli su se i oni u Europi. Tijekom idućeg mjeseca posjetit će Njemačku, Francusku, Italiju, Španjolsku i Portugal.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno