20 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Nouvelle Vague u lipnju u Zagrebu!

Više od autora

- vl promo-


Popularni francuski bossa-nova bend Nouvelle Vague nastupit će 23. lipnja u zagrebačkom klubu Boogaloo, u sklopu svjetske turneje na kojoj promoviraju izuzetno hvaljeni album ‘I Could Be Happy’.

Vjerni fanovi širom svijeta učinili su da ovaj bend stekne reputaciju uvaženog aražmanskog ali i autorskog tandema koji čine Marc Collin i Olivier Libaux.

Četiri do sada objavljena albuma prodana su u preko milijun primjeraka širom svijeta. Nouvelle Vague svojim obradama redefiniraju najznačajnije periode iz povijesti rock’n’rolla, otvarajući novu, neodoljivu, šarmantnu i brazilskim ritmovima inspiriranu dimenziju poznatih pjesama.

Nouvelle Vague je dosad održao više rasprodanih koncerata u Zagrebu i možemo očekivati da će nam I ovaj nastup u Boogaloo klubu nakon 23.lipnja ostati u lijepom sjećanju!

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 150 kn do 31.5., 180 kn od 1.6., 200 kn na dan i na blagajni kluba. Možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Ticketshopa, u Boogaloo-u, kao i online na www.ticketshop.hr.

NOUVELLE VAGUE: ATHOL-BROSE [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno